26 november 2020

Nieuwe tablet kopen ?

Een tablet kopen
Is de oude tablet aan vervanging toe of gaat u voor het eerst een tablet kopen? Het is goed om eerst te bedenken wat u precies wilt.

Wat is eigenlijk het voordeel van een tablet? Een computer is voor thuisgebruik, een telefoon kan makkelijk worden meegenomen. Een tablet zit daar een beetje tussenin. Het is een apparaat dat veel thuis op de bank wordt gebruikt, maar dat ook handzaam genoeg is om mee te gaan in een (hand)tas. Net als bij een smartphone bestuurt u een tablet via een aanraakscherm (vaak touchscreen genoemd). Maar het scherm van een tablet is een stuk groter dan dat van een smartphone. Dat is ook gelijk het grootste voordeel van het apparaat. Het grote scherm maakt het makkelijk om teksten te lezen, maar ook om het apparaat te bedienen.

Kijk op Seniorweb waar je op moet letten. Klik hier