27 november 2020

For Mineur op DTV

Nieuwjaarsshow For Mineur te zien op Dtv

De traditionele nieuwjaarsvoorstelling van cabaretgroep For Mineur uit Heesch is 1 januari 2021 vanwege corona volledig digitaal. Dtv Oss-Bernheze zendt de show op nieuwjaarsdag om 13.00 uur uit.

De mannen van For Mineur zitten zeker niet stil nu ze geen show voor een volle zaal kunnen maken. Ze hebben gedacht aan een voorstelling voor dertig mensen, maar besloten snel dit niet te doen. “Dat lijkt ons geen sfeervolle opening van het nieuwe jaar. Dan mis je de essentie: met zijn allen naar de huiskamer komen om elkaar een goed nieuwjaar te wensen”, zegt Hans Alferink.

Daarom is de voorstelling nu digitaal, met onderdelen die het vaste publiek gewend is: liedjes, sketches, de tweespraak en de uitreiking van de Hisse Plusser en de Hisse Misser van 2020. Alferink: “We gaan het niet statisch presenteren, maar op verschillende locaties in Heesch.”

Lees verder op de website van DTV