27 december 2020

De Eeuw van Mijn Opa

De Eeuw van Mijn Opa is een interactieve film waarin de kijker het verhaal bepaalt dat de personages vertellen.

Het verhaal speelt zich af in de toekomst en behandelt de periode 1994-2100. In een interviewsetting probeert de kleinzoon (Sam Van Zoest) te achterhalen waarom de wereld zo veranderd is. Grootvader (Eugen Zomer) vertelt het verhaal, aangestuurd door de kijker.

De film is geschreven en geregisseerd door Sam Van Zoest. Director of Photography is Serhan Meewisse. Productiehuis is Conscious Film. De volledige credits vind je hier.

De film bestaat uit 40 verschillende scenes en heeft uiteenlopende eindscenario’s. Klik op de story map voor een uitvergroting.

Met deze film proberen we op een innovatieve manier het klimaatprobleem te benaderen. De kijker wordt geconfronteerd met verschillende toekomstvisies en welke acties daar naartoe kunnen leiden. Mocht je geïnspireerd door ons zijn, iets willen delen of ons beter leren kennen, dan horen we graag van je. Mail ons op info@eeuwvanmijnopa.nl. Ook het delen van de film en de trailer middels social media wordt op prijs gesteld!

Kijk verder op de website: https://www.eeuwvanmijnopa.nl