12 januari 2021

De KBO Helpdesk: Sociale media

Ongetwijfeld hebt u al vaak gehoord van sociale media. Wat betekent dat en wat houdt het in?

Bij veel van ons is whatsapp volop in gebruik. Gezien het aantal “vrienden” van de facebook pagina “KBO Heesch” https://www.facebook.com/seniorenkboheesch, beginnen steeds meer senioren ook facebook te ontdekken.

Op youtube kunt u vanaf afgelopen jaar de eucharistie, van de parochie, digitaal bijwonen. De rooie Tesneuzik presenteert via youtube op 16 januari, de beste 10 stukjes van de afgelopen 10 jaar. Ook kunt u tal van leuke filmpjes op youtube bekijken.

De afgelopen periode is twitter, vanwege de escapades van president Ronald Trump ook een bekend woord geworden. Maar wat houdt dit in en wat kan je ermee?

Op Seniorweb kunt u lezen welke sociale media er allemaal is, bent u nieuwsgierig lees verder op seniorweb . . . .