13 januari 2021

De digitale Krulkrant 2021

De Krulkrant presenteert zich dit jaar digitaal. Bent u nieuwsgierig kijk snel op de website van de Krulkrant.

De tekst op de home page van de Krulkrant

Beste Krullendonkers,

Welkom op deze Krulkrant website! Helaas: dit jaar wachten we niet met smart voor de brievenbus tot de Krulkrant op de mat valt. Er is geen papieren editie om doorheen te bladeren. Carnaval 2021 ziet er voor iedereen anders uit.

Omdat we als redactie Carnaval 2021 niet zomaar voorbij kunnen laten gaan, hebben we samen met Stichting Carnavalsviering Heesch deze website gelanceerd. Op deze manier proberen we het Carnavalsgevoel dat in ons borrelt een klein beetje te voeden en zo toch een Carnavaleske sfeer in Krullendonk te krijgen.

In de afgelopen maanden hebben wij -op afstand- in samenwerking met verschillende Krullendonkers items gemaakt die je in de aanloop naar en in de week van Carnaval hier vindt.

Wij wensen jullie veel lees-, luister- en kijkplezier!

Henny, Laurenz, Roy, Trees en Kristel