26 januari 2021

Reconstructie rotonde Cereslaan

Reconstructie Kruishoekstraat en rotonde Cereslaan Heesch

De gemeente gaat de rotonde Cereslaan en een gedeelte van de Kruishoekstraat opnieuw inrichten. We doen dit omdat we de komende jaren de nieuwe woonwijk De Erven aanleggen. Door het extra verkeer vanuit deze woonwijk moeten we de situatie aanpassen. Daarmee voorkomen we verkeersopstoppingen, sluipverkeer en onveilige situaties.

Turborotonde

We leggen een nieuwe rotonde aan en we leggen een nieuwe weg aan tussen de rotonde en de kruising Beemdstraat-Kruishoekstraat. De nieuwe rotonde wordt een turborotonde. Dat is een rotonde met meerdere rijstroken. De bestaande Kruishoekstraat tussen de Beemdstraat en de Bosschebaan wordt opgebroken.

Alle informatie staat op de website van de gemeente Bernheze