26 januari 2021

Wandelen en de drukte vermijden

Vele van ons wandelen tijdens deze corona tijd in de natuur. Dat is te merken aan de grote drukte onder andere bij het bomenpark en Herperduin. Het Brabants Dagblad heeft een aantal alternatieven gepubliceerd.

Alternatieven voor drukke Herperduin: in alle rust wandelen kun je op deze tien plekken

Het is goed voor je, het is lekker, en toegegeven, het is een van de weinige dingen die nog wél mogen: wandelen. Dus trekken we massaal de paden op en de lanen in. Met als gevolg dat het op sommige plekken soms zo druk is dat het problemen oplevert, of zelfs een boete, zoals in Herperduin waar het de afgelopen weken zo druk was dat er nu extra gecontroleerd wordt op grote groepen en loslopende honden.

Het Brabants Dagblad zet andere mooie plekken op een rijtje.

Lees verder . . . .

Foto © Henry Thijssen