25 februari 2021

Helpdesk Android beveiligen

Android-tablet beveiligen

Beveilig een Android-tablet goed.Beveilig uw tablet, net als een computer of een smartphone, goed. U wilt immers niet dat anderen bij uw persoonlijke foto’s en gegevens kunnen komen.

Beveiliging op een tablet

Bij een computer weten we niet beter, maar bij een tablet schiet een goede beveiliging er nog weleens bij in. Terwijl ook op een tablet vaak allerlei belangrijke gegevens, privéfoto’s en persoonlijke bestanden staan. Zelfs al gebruikt u de tablet meestal thuis, het is toch verstandig om te kiezen voor verschillende beveiligingen. Wees dieven en pottenkijkers voor.

Alle informatie vindt u op de website van Seniorweb

Android-smartphone beveiligen

Op uw Android-smartphone staat allerlei persoonlijke informatie. Zorg daarom dat het toestel goed beveiligd is. Denk aan een wachtwoord, tijdig updaten en bescherming tegen virussen.

Beveilig uw Android-smartphone

Bij een computer is een goed wachtwoord en een antivirusprogramma niet meer dan normaal. Hoe komt het dan dat mensen bij een smartphone minder vaak over de veiligheid ervan denken? Een smartphone is in feite een kleine computer. Bovendien verzamelt u er steeds meer op: complete persoonlijke gesprekken, een flink aantal privéfoto’s, allerlei persoonlijke gegevens en wachtwoorden. Oftewel: een hele hoop informatie die u goed wilt beschermen. Dat doet u door ervoor te zorgen dat het toestel goed beveiligd is. Dat kan op een aantal manieren.

Alle informatie vindt u op de website van Seniorweb