5 april 2021

Vaticaanse musea online

Altijd al eens naar Rome willen gaan en in de Sixtijnse kapel rondlopen? Dat kunt u nu virtueel zonder dat er iemand aanwezig is, het is er ongelooflijk prachtig.

Wilt u nog veel meer zien, dan kan dat: ga op ontdekking in de Sixtijnse kapel

Lees verder op de prachtige website van het Vaticaanse Rome

——————————–

De vertaalde tekst op website https://www.museivaticani.va

Vanaf 3 mei zijn de Vaticaanse musea weer open voor het publiek

Beste bezoekers, gezien het voortduren van de gezondheidscrisis en de nog steeds onzekere situatie, delen we mee dat op dit moment de Vaticaanse Musea en Tuinen naar verwachting vanaf maandag 3 mei weer open zullen gaan voor het publiek. De bezoeken worden georganiseerd volgens de criteria die hieronder kort worden beschreven. Deze regels zijn nodig om ervoor te zorgen dat uw bezoek in de beste en veiligste omstandigheden kan plaatsvinden. Daarom hebben ze voorrang op de gewone voorwaarden die worden vermeld in de afzonderlijke secties van onze officiële website. Om deze reden nodigen wij u uit om hier kennis van te nemen voordat u reserveert en er rekening mee te houden tijdens uw bezoek aan onze collecties. Ons Office of Services and Public Relations staat tot uw beschikking om nuttige hulp te bieden en uw vragen te beantwoorden (e-mail: help.musei@scv.va).

De pauselijke musea wachten met plezier op u! Modaliteiten, procedures en regels voor bezoeken aan de Vaticaanse musea en tuinen Vaticaanstad, 31 maart 2021