6 augustus 2021

Fietsknoop: Speurders gezocht

Fietsknoop

Het knooppuntennetwerk verandert voortdurend. Het duurt vaak enige tijd voordat Fietsknoop via de officiĆ«le kanalen de nieuwe gegevens krijgt. Dat is jammer want we willen onze gebruikers een actuele planner aanbieden. Daarom vragen we jullie hulp als onze ‘speurders in het veld’.

Fietsknoop is enkel een digitale planner langs de fietsknooppunten. Fietsknoop heeft echter niet het beheer over het netwerk of de borden.

Heel Nederland is onderverdeeld in verschillende fietsregio’s. Elke fietsregio is verantwoordelijk voor het uitzetten van het netwerk en voor het plaatsen van de juiste borden in het eigen gebied.

Veel fietsers hebben gemerkt dat deze zomer het gebied rondom Arnhem-Nijmegen ingrijpend is gewijzigd. Ook in Flevoland zijn aanpassingen doorgevoerd.
Omdat de aanpassingen door diverse partijen worden uitgevoerd, kan het zijn dat de kaart niet klopt en dat de fietser wordt verrast door een nieuw knooppunt of door de afwezigheid van een knooppunt. Lastig!

Ontdek jij een nieuw knooppunt of een gewijzigde situatie? Meld ons dit met een beschrijving of foto van het nieuwe knooppunt en de verbindingen door een e-mail te sturen naar info@fietsknoop.nl Daar wordt iedereen blij van!

Info: https://www.fietsknoop.nl/