12 september 2021

60Plusplaza: Virtueel Reizen

Reizen vanuit je huiskamer

60PlusPlaza is een website met tal van interessante artikelen. Onderstaand artikel is een mooi voorbeeld.

Virtueel reizen voor senioren, een geweldige belevenis; vanuit je huiskamer virtueel op stap gaan.

Reizen…. heerlijk toch. Maar helaas het is niet altijd mogelijk en dat heeft ons op het idee gebracht om een nieuwe mogelijkheid aan te bieden: virtueel reizen om vanuit je huiskamer op stap te gaan. We bieden ook allerlei soorten reizen aan. Reizen waarbij we je meenemen aan de hand van een reisverslag of misschien wel aan de hand van je eigen herinneringen. Maar ook reizen waarbij je van de nieuwste technieken op internet gebruik kunt maken. En regelmatig komen er weer reisjes bij. En de kosten… niets dus!

Lees verder op de website van 60 Plus Plaza