14 september 2021

Wat een prachtige nazomer!

De mooie zomerse dagen met lang licht zullen binnenkort weer plaatsmaken voor kortere dagen. Het dagelijks ritme verandert en voor ieder van ons ligt er een belangrijke uitdaging te wachten. De uitdaging om er zelf een prachtig najaar van te maken! 

In de nazomer krijgen de heidevelden een prachtige kleur paars en dat is hét moment voor een heerlijke fietstocht over verschillende soorten heide in Nederland. Met deze prachtige heideroutes komt u tot rust in de natuur en pikt u hier en daar ook wat geschiedenis mee.

Een prachtige aanrader is de fietsroute vanaf Ravenstein, langs de Maas tot aan Grave. Vandaar naar de Overasseltse en Hatertse vennen met zijn prachtig paars glooiende heide. Via Wijchen voor een eventuele koffiestop, Hernen met zijn prachtig kasteel en via Batenburg over het fietspontje terug.

Veel fietsplezier!

Klik op de foto’s voor een grotere versie