24 december 2021

Sjoelclub viert Sinterklaas

Sjoelclub viert Sinterklaas

dinsdag 7 december 2021.

Ja, dat was de bedoeling en alles was al geregeld maar helaas gooide Corona ook dit keer weer roet in het eten en moest de leiding van de sjoelclub het programma omgooien. Geen gezellig samenzijn met koffie/thee, pepernoten plus een surprise met  een gezamenlijk etentje als afsluiting, niks van dat alles. Regels zijn regels en daar hebben we ons aan te houden maar dat wil niet zeggen dat men alles zo maar

laat zitten!  De leiding komt bij elkaar en besluit voor ieder van de 36 leden  een surprise te maken en dat thuis bij de mensen af te leveren. Een flinke klus maar ook daar is iets op gevonden: Francien Dappers, Mimi Gijsbers, Mientje van Oort en Rieky Vermeulen nemen ieder een aantal adressen voor hun rekening en ik mocht mee naar Wil Hofs en maakte daar een foto. Wil was aangenaam verrast; we werden uitgenodigd voor een kopje koffie en nu kon ik meteen zien wat er in het pakje zat: bonbons, een sierfles,  kruidnoten en ook nog een leuk rijmpje. Ik zou zeggen: eind goed al goed en zo zie je maar weer dat er best wel veel mogelijk is als je actieve kartrekkers hebt.

Mardon.

 

Kijk nou eens, wie had dat gedacht?

Namens Sint wordt er een attentie gebracht!

Die zorgt voor wat gezelligheid

In deze langdurige coronatijd.

Dit pakje is voor leden van de sjoelclub

En voor het drietal van de rummikub.

Elke dinsdagmiddag zijn ze in de Pas aanwezig

En houden zich én elkaar goed bezig!

Tafels met sjoelbakken staan klaar

De leiding heeft het goed voor elkaar.

Om 3 uur een kop koffie of thee

Een jarige brengt iets lekkers mee.

Zo verloopt die middag fijn

Met een gezellig samenzijn.

Nu kan dit alles niet doorgaan

Daar heeft het coronavirus schuld aan.

Hopelijk brengt het nieuwe jaar

Ons allemaal weer bij elkaar.

Dank aan Rieky, Mimi en Francien

Zij krijgen van ons allen een dikke 10!!!!

Wil