30 december 2021

Helpdesk ICT KBO Heesch gesloten

Verspreiding omikron vertragen: Nederland in lockdown

Het is de afgelopen week duidelijk geworden dat omikron zich ook in Nederland zeer snel verspreidt. Het OMT verwacht dat deze variant eind december al dominant zal zijn in Nederland. Dit is eerder dan verwacht. De snelle opmars leidt nog dit jaar tot een stijging van het aantal coronapatiënten in de ziekenhuizen en op de IC’s. Hiermee wordt een overbelasting van de zorg in januari steeds reëler. We willen allemaal in het ziekenhuis en bij de huisarts terecht kunnen als dat nodig is. De verspreiding van de omikronvariant moet op korte termijn worden vertraagd om de zorg voor iedereen toegankelijk te houden. Daarom heeft het kabinet besloten dat Nederland vanaf zondag 19 december tot en met in ieder geval vrijdag 14 januari 2022 in lockdown gaat.

Helpdesk ICT KBO Heesch gesloten

De helpdesk zal daarom vanaf a.s. maandag 20 december tot en met in elk geval maandag  10 januari 2022 gesloten zijn.

Zoals het er nu naar uitziet zal de helpdesk op maandag 17 januari 2022 van 10.00 tot 12.00 uur weer normaal geopend zijn. We besteden dan extra aandacht aan Seniorweb.