22 april 2022

Bibliotheek Boek en Babbel

BIBLIOTHEEK BERNHEZE

Laat je inspireren met de nieuwste boeken

‘Boek en Babbel’ door bibliothecarissen Désirée de Rooij en Rianne Vermeulen
Laat je door bibliothecaris Désirée de Rooij bijpraten over de nieuwste boeken. Deze editie samen met onze bibliothecaris Rianne Vermeulen die Boek & Babbel van Désirée gaat overnemen. ‘Boek & Babbel’ is op donderdag 28 april om 14.45u in Heesch en op vrijdag 29 april om 10.30u in Bibliotheek Heeswijk-Dinther.

Nieuwe boeken

Uit het enorme aanbod boeken, selecteren Désirée en Rianne de titels die nu interessant zijn. Dat kunnen nieuwe boeken zijn, maar ook boeken die al wat ouder zijn maar goed passen bij de actualiteit. Tijdens Boek & Babbel vertellen Désirée en Rianne wat over de inhoud en waarom het boek de moeite waard is. Zo ben je weer helemaal op de hoogte.

‘Boek en Babbel’ geschiedenis

De allereerste Boek & Babbel door bibliothecaris Désirée was op 15 oktober 2015 in Heesch. In het begin waren bijeenkomsten elke maand en al snel werden ook in Heeswijk-Dinther en Nistelrode bijeenkomsten gepland. Later werd dit om de zes weken en de laatste jaren 3 a 4 x per jaar in de drie de vestigingen van Bernheze.

Désirée heeft per 1 januari 2022 gebruik gemaakt van haar welverdiende pensioen maar wil nog graag als afscheid voor iedereen een  ‘Boek en Babbel’ presenteren. Rianne Vermeulen gaat dit van haar overnemen.