20 juli 2022

KBO Reizen Riviercruise

Compleet verzorgde Groepsdagtocht met luxe touringcar en cruise met het partyschip Jacqueline voor slechts € 62,50 p. p.
Ook in 2022 vaart het gezellige partyschip MS Jacqueline weer uit voor BTR Reizen.

Voor onze KBO hebben hun weer een mooie groepsdagtocht georganiseerd over Nederlands mooiste rivieren.

Dinercruise op zaterdag 17 september 2022 van Schoonhoven over de Lek en het Amsterdam Rijnkanaal naar Utrecht met partyschip Jacqueline

Vertrek: 09:15 uur; vanuit Heesch. Terugkomst in Heesch ; circa 17:30 Uur

’s Morgens wordt u met uw groep opgehaald vanaf uw opstapplaats(en). Hierna reist u per luxe touringcar naar het gezellige partyschip Jacqueline in Schoonhoven waar u inscheept voor een gezellige Holland Dinercruise.

Na het inschepen en een hartelijk welkom krijgt u koffie of thee met heerlijk appelgebak aangeboden.

Terwijl u geniet van langzaam voorbijtrekkende landschappen met fraaie uiterwaarden afgewisseld door pittoreske plekjes met kleine dijkhuisjes en bekende plaatsen en dorpen zoals Ameide, Vianen, Schutsluis bij Vianen, Lopik, Utrecht, de crew van partyschip Jacqueline nodigt u begin van de middag uit voor een heerlijke diner met o.a. een heerlijke soep vooraf gevolgd door een Plate gerecht met rollade of schnitzel met champignonsaus, friet, rauwkost en gemengde groente en een lekker ijsje met slagroom na.

Na een gezellige en ontspannen cruise krijgt u nog een kopje koffie met lekkernij aangeboden voordat u weer in Utrecht van boord gaat. Hierna brengt uw chauffeur u weer keurig terug naar uw opstapplaats(en).

Partyschip MS Jacqueline heeft een rolstoellift en een aangepast toilet voor mindervaliden

Heeft U zin gekregen in deze mooie dagtocht?
Aanmelden voor 1 augustus bij: reizen@kboheesch.nl
of telefonisch Gerda Bax 0412-452204

BTR Cruise flyer Heesch