2 augustus 2022

Biljarters los van KBO naar dePas

Per 1 augustus gaan de biljarters die voorheen op dinsdag en donderdag in KBO-verband biljartten noodgedwongen terug naar de Pas.
De afgelopen maanden, sinds ons vertrek uit de Pas, hebben de biljarters hun regiocompetitie kunnen spelen in buurthuis de Kortvoort in Oss. Voor de biljarters was dit slechts een gedeeltelijke oplossing.

De interne competitie én het vrij biljarten konden namelijk op die manier geen doorgang vinden.
Noodgedwongen hebben de biljarters hierdoor de eigen keuze moeten maken om zelfstandig verder te gaan in de Pas, waar op de vijf beschikbare biljarts wel hun volledige programma gespeeld kan worden. Biljarten maakt dus per 1 augustus geen deel meer uit van het activiteitenaanbod van KBO-Heesch.
Wat de toekomst gaat brengen is op dit moment nog heel onzeker. Echter zodra KBO-Heesch over de mogelijkheid van voldoende biljarts kan beschikken, zal het biljarten weer als een KBO-activiteit zijn vervolg krijgen.
Wij wensen de biljarters veel succes met het genomen besluit en zien uit naar een spoedige hereniging.
Met vriendelijk groet,
Bestuur van KBO-Heesch