26 november 2022

KBO en De Pas zijn er samen uit

Persbericht

Heesch, 25 november

Afgelopen woensdag, 23 november heeft er overleg plaatsgevonden tussen de KBO en De Pas. De uitkomst is dat de KBO per 1 januari terugkeert naar De Pas. Samen met de Gemeente hebben beide partijen zich het afgelopen jaar tot het uiterste ingespannen om een zo gunstig mogelijk resultaat te kunnen bereiken voor alle betrokkenen. Alle partijen geven aan blij te zijn met de gemaakte afspraken.

Overeenstemming tussen besturen

Tijdens het gesprek zijn er verschillende onderwerpen besproken. Zo is het onder andere gegaan over het zaalgebruik, de activiteitenplanning en de rol van De Pas als horecaondernemer. Door een financiƫle bijdrage van de Gemeente is een en ander in een stroomversnelling terecht gekomen, met deze overeenkomst als resultaat. De komende dagen gaan beide besturen gezamenlijk bekijken hoe de activiteitenplanning voor 2023 kan worden ingepast.

Positieve blik op de toekomst

Beide partijen zijn erg content met de uitkomst van het gesprek. De strijdbijl is begraven en we kijken nu naar de toekomst. De overeengekomen werkwijze wordt over een half jaar geƫvalueerd.

Foto’s Harrie Smits

Foto’s Mariet Jaspers en Henry Thijssen

Video handopsteken terug naar de Pas