18 januari 2023

Film “Teenbeat”

Bij deze zijn we uitgenodigd door KBO Nuland.

In “de Meent” in Nuland draait de film, “Teenbeat”. Een film die voor ons als leeftijdgenoten heel herkenbaar is.

De film Teen Beat vertelt het verhaal van Hans. Hij is voorbestemd om de plantenkwekerij van zijn vader over te nemen. Maar als zanger van beatband “The Supertones” gaat hij zich meer vrijheid verschaffen, waarbij het bedrijf van thuis steeds verder uit beeld raakt. Als dan ook nog een meisje zijn weg kruist waar ze thuis niet zo gek op zijn, neemt het verhaal een heel andere wending dan zijn ouders hadden gehoopt.
De beelden geven heel natuurgetrouw de jaren zestig weer. Er is op meer dan 50 locaties gefilmd in geheel Nederland. De acteurs zijn allemaal mensen uit onze omgeving. Niks geen dure acteurs. Gewoon mensen die zichzelf spelen. In totaal is er 7 jaar aan deze film gewerkt. Zo’n 400 mensen hebben eraan meegewerkt, waaronder 39 acteurs.

Deze film draait op vrijdag 7 april om 19.30 in “de Meent”.
Kosten 7 euro p.p.
Aanmelden graag voordien bij uw reiscommissie zodat we met elkaar mee kunnen rijden.
reizen@kboheesch.nl