23 januari 2023

Chauffeurs Gevraagd!

Afscheid Chauffeur (Jan Bremmer)

Hierbij bedank ik als kartrekker van de K.B.O. Jan voor zijn jarenlange inzet, vrije tijd en enthousiasme om mensen die in een gezinsvervangend tehuis verblijven naar het sporten te vervoeren. Jan is inmiddels gestopt om gezondheidsredenen. Namens de K.B.O. mocht ik hem een attentie aanbieden.
Jan bedankt voor de fijne samenwerking.
De Kartrekker.

Chauffeurs Gevraagd!

Wij zijn op zoek naar mensen die ons team van chauffeurs willen versterken. Mensen die zich willen inzetten om een keer in de week of om de veertien dagen bewoners van Gezinsvervangende Tehuizen met eigen auto tussen 18.00 en 22.00u naar een activiteit te brengen en weer op te halen. Deze bewoners in de leeftijd van +20 tot +60 jaar nemen ‘s avonds deel aan activiteiten zoals zwemmen, dansen, muziek, sporten en knutselen. U krijgt hiervoor een km vergoeding. Een inzittende verzekering is nodig; kijk uw polis daar op na voordat u zich aanmeldt!
Wilt u zich opgeven of als chauffeur, of als mede kartrekker inlichtingen en/of aanmelden bij:
Maricus van Schijndel
Tel 0412-451881 // 06-10332304
Mail mvschijndel01@ziggo.nl