9 mei 2023

Reportage over duo-fietsen

Opnames voor reportage over duo-fietsen

Op 8 mei zijn ’s ochtends opnames gemaakt door de lokale omroep DTV voor de uitzending diezelfde avond vanaf 19.00 u.

Aanleiding was de op handen zijnde presentatie van de duo-fietsen voor sponsors en vrijwilligers betrokken bij de vier nieuwe duo-fietsen die onlangs zijn aangeschaft. Op 17 mei krijgen de sponsors de nieuwe fietsen te zien. Tegelijkertijd willen we ook de hele groep rondom het sponsortraject en alle vrijwilligers die regelmatig met een deelnemer op stap gaan in het zonnetje zetten. In de uitzending van DTV komen ze allemaal in beeld en aan het woord.

     

Foto 1: interview met een vrijwilliger in actie
Foto 2: de werkgroep die via sponsoring het benodigde geld inzamelde

De link van het item bij DTV over de duo-fietsen