KBO Heesch doet mee met Rabobank Clubsupport

KBO Heesch heeft als doel bestrijden van eenzaamheid onder ouderen en bevorderen van hun zelfredzaamheid door het organiseren van activiteiten, het geven van voorlichting en het bieden van hulp.

Door de corona hebben we gemerkt dat er veel mensen alleen zijn komen te staan, die er behoefte aan hebben om in het weekend bij elkaar te komen. Hiervoor hebben we vrijwilligers nodig maar ook financiën om dit te faciliteren.

Dit jaar is het doel: Voortaan op zondag een gezellige dag met KBO Heesch! Ben je alleen op die dag? Kom dan naar onze gezellige dag!!

Tijdens de gehouden zomerfeesten in augustus en september hebben veel deelnemers aangegeven het een goed idee te vinden om voortaan op zondag een gezellige bijeenkomst te houden. Dan kunnen we bijvoorbeeld een spelletjesmiddag organiseren. Zoals oud-hollandse spelen, rikken, bridgen, jeu de boules, koersbal, darten, noem maar op..... Of we trekken er op uit om een wandeling te houden in de natuur. Of kennen jullie al de kunstwerken in Heesch?

Als je lid bent van de Rabobank, dan kun je vanaf 4 oktober tot 25 oktober 2021 stemmen op je favoriete club!!

Ga naar: Rabobank Clubsupport om te stemmen.