22 oktober 2020

KBO-Brabant in corona-tijd

Onze website aangepast op nieuwste maatregelen corona

Per 14 oktober 22.00 uur zijn de maatregelen inzake corona weer verder aangescherpt. Op onze website proberen wij zo goed mogelijk weer te geven wat dat kan betekenen voor uw Afdeling: klik hier, dit is een aparte site, genaamd KBO-Brabantincoronatijd.nl. Via de tabbladen bovenaan kunt u kiezen voor verschillende onderwerpen.
Zo staan daar ‘links’ naar alle jongste maatregelen van de overheid onder het tabje Regels.
En gaan we ook een document actualiseren waarop per activiteit aangegeven is wat de mogelijkheden zijn, met adviezen. Dit ligt nog ter goedkeuring bij de Rijksoverheid. Zodra het klaar is zetten we het op de site.

——————————–

De speciale website van KBO Brabant: https://www.kbo-brabantincoronatijd.nl/

Op deze aparte website proberen wij u zo goed mogelijk te informeren over een aantal zaken omtrent corona, zoals welke activiteiten zijn er mogelijk en hoe zit het met regelgeving en waar moeten we aan denken als we weer opstarten. Via de tabbladen bovenaan kunt u kiezen voor het soort informatie dat u zoekt.

Nieuwe wegen om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen

Omdat we er voorlopig rekening mee moeten houden dat het virus nog langer onder ons blijft, staan we voor de opdracht ook nieuwe wegen te vinden om elkaar weer te zien, te ontmoeten en vooral om ervaringen te delen. Het ‘nieuwe normaal’ zal veel creativiteit en inventiviteit van ons allen vragen. Ik ben er van overtuigd dat wij er in zullen slagen elkaar te helpen en te stimuleren weer grip te krijgen op de kunst van het normale.

Leo Bisschops, voorzitter KBO-Brabant