26 januari 2021

Belfuncties van een Android gsm

Het oorspronkelijke doel van een mobiele telefoon is bellen. Seniorweb heeft hierover een artikel op de website geplaatst.

Belfuncties van een Android-telefoon

Een beller is sneller. Bel op een Android-telefoon met het hele gezin tegelijkertijd, wissel tussen gesprekken of stuur een bericht dat u geen tijd hebt om te praten.

Bellen is hartstikke gezellig en ook handig wanneer u iets snel moet afspreken. Hiervoor heeft de Android-telefoon een paar handige belfuncties. Bel bijvoorbeeld met meerdere personen tegelijkertijd, of zet iemand tijdelijk in de wacht wanneer bijvoorbeeld de dokter belt. En hebt u even geen tijd om te bellen? Bijvoorbeeld omdat u ergens op viste bent. Stuur dan met een tik een automatisch bericht dat u op een ander moment terugbelt.

Lees verder op de website van Seniorweb