12 mei 2021

Seniorweb: Patience spelen

Patience spelen met Microsoft Solitaire Collection

Speel Patience op de pc met de Microsoft Solitaire Collection. Uitgekeken op de normale versie? Speel dan een van de andere varianten.

Microsoft Solitaire Collection

Speciaal voor Patience-liefhebbers heeft Microsoft de Microsoft Solitaire Collection bedacht. Dit programma staat standaard op Windows-computers. Er zijn vijf varianten van Patience in te vinden. Naast de klassieke versie (die Klondike wordt genoemd) zijn er nog vier andere digitale kaartspellen die u zonder tegenstanders kunt spelen. Probeer bijvoorbeeld eens Spider, FreeCell, Pyramid of TriPeak.

Gratis of abonnement

De Microsoft Solitaire Collection is gratis. Het spelen van een spel (of vele spellen) kost niets. Wel wordt er voor of na een spelletje soms een advertentie afgespeeld. Is dit irritant? Dan kunt u een betaalde versie overwegen.

Lees verder op de website van Seniorweb