26 juli 2022

Goede Doelen Week 2022

Goede Doelen week Heesch weer van start

HEESCH – Na twee succesvolle jaren gaat ook dit jaar Goede Doelen Week weer in Heesch van start. De voorbereidingen zijn in volle gang en dat betekent dat de collectanten weer in stelling worden gebracht, sponsoren worden gevraagd en de organisatie van Goede Doelen Week Heesch kijkt hoe deze week ook dit jaar weer tot een groot succes kan worden gebracht. Maar daar is wel jouw hulp bij nodig!

Gelukkig zijn er veel vrijwilligers die helpen bij Goede Doelen Week Heesch, maar er zijn ook altijd weer afhakers en dus zoekt de organisatie van Goede Doelen Week Heesch mensen die kunnen helpen. Met name collectanten zijn van harte welkom; vele handen maak licht werk. Maar ook mensen die graag organiseren of handig zijn, kan Goede Doelen Week Heesch goed gebruiken. Dus als je in september nog wat tijd hebt en je draagt goede doelen een warm hart toe, dan ben je zeker welkom bij de club.

Goede Doelen Week Heesch wordt dit jaar gehouden van 26 september tot 1 oktober.

In de week daarvoor gaan de collectanten de enveloppen rondbrengen. Goede Doelen Week Heesch hoopt weer op een goede deelname zodat al die goede doelen weer geholpen kunnen worden bij hun werk en inzet.

Neem alvast een kijkje op www.goededoelenweekheesch.nl als je interesse hebt én…noteer de datum van Goede Doelen Week in je agenda. 26 September tot 1 oktober!

Eerdere berichten

—————————————-

In 2021 vond de tweede  Goede Doelen Week in Heesch plaats, van 27 september tot en met 2 oktober 2021

Tijdens de Goede Doelen Week Heesch 2021 collecteren maar liefst 16 bekende landelijke fondsen samen in één week. Tot dusver hielden de fondsen een collecte in Heesch, ieder in een eigen week verspreid over het jaar. Al vaker hebben collectanten én inwoners gevraagd: Waarom doen we dat in Heesch niet samen, in één week? Ook andere dorpen van Bernheze organiseren al langer een gezamenlijke Goede Doelen Week. En met succes!

En dus hebben de lokale organisatoren van de goede doelen in Heesch hun krachten gebundeld. In oktober 2019 is de Stichting Goede Doelen Week Heesch opgericht.

Het voordeel van een gezamenlijke collecte in een week is dat alle collectanten samen ingezet kunnen worden en zo alle bewoners van Heesch kunnen benaderen. Door de gezamenlijke collecte krijgt u als inwoner van Heesch minder vaak collectanten aan de deur. En met de nieuwe manier van collecteren kunt u, voordat de collectant komt, rustig bepalen welke doelen u wilt steunen en met welk bedrag.

Met de gezamenlijke actie willen we ook de betrokkenheid van de inwoners van Heesch bij de goede doelen vergroten. Want zij hebben onze steun hard nodig. Juist nu.

Lees verder op de website van goededoelenweekheesch.nl