22 december 2022

Helpdesk van start in 2023

Op maandagmorgen 9 januari 2023 gaan we weer van start om mensen individueel op weg te helpen met het gebruik van hun mobiele telefoon, tablet of laptop.We starten dan om 10.00 uur en zijn aanwezig tot 12.00 uur. Deze keer weer, zoals van ouds,  in de vergaderzaal Creapas van De Pas.

Als je vragen hebt of je weet niet hoe iets werkt: Kom dan bij ons langs en we proberen je op weg te helpen. Zelfs als je vragen hebt waar wij niet een twee drie een antwoord op hebben, dan zoeken we dat uit. De mensen van de helpdesk zijn aangesloten bij Seniorweb. Een landelijke club die op de meest ingewikkelde vragen een antwoord heeft.

Ook als je nog meer vragen hebt , proberen we die op te lossen, misschien in een volgende bijeenkomst. Bijvoorbeeld op donderdagmorgen. Of zelfs in een bijles van meerdere middagen of ochtenden.

Tot ziens!!!

De Koffie staat klaar!