30 januari 2023

De GezondheidsBeurs

De GezondheidsBeurs: 2 t/m 5 februari 2023

Januari is dé maand voor de gezonde voornemens. Daarom krijg jij van ons twee toegangskaarten voor de Nationale GezondheidsBeurs ter waarde van 40 euro helemaal gratis! Vraag jouw gratis tickets nú aan met onderstaande button vóór 20 januari 2023.

Een gezond begin van het nieuwe jaar!

Op de GezondheidsBeurs vind je werkelijk alles wat met gezondheid te maken heeft. Denk aan bekende artsen die de laatste stand van zaken op hun vakgebied toelichten, zoals cardioloog Janneke Wittekoek. Maar ook inspirerende en motiverende sprekers als Arie Boomsma, Tamara de Weijer, Ralph Moorman, Anki Willemsen, Mark Schadenberg, Gwen van Poorten en Radmillo Soda.
Je kunt op de beurs terecht voor gratis gezondheidstesten, uitgebreid advies, de allernieuwste gezondheidsproducten en actieve workshops. En omdat ook de inwendige mens aandacht verdient, kun je culinair genieten met allerhande proeverijen en sapjes.

Lees verder voor de gratis tickets