30 januari 2023

Stijldansen bij KBO Heesch

Vrijdagavond 3 februari om 20.00 Dansavond in de Missezaal van CC de Pas.

Hans en Mieke van den Brand, zijn amateurdansers uit Heesch, die hun passie voor het dansen graag met u willen delen. Zij nodigen u hiervoor uit op vrijdagavond 3 februari 2023, in de Missezaal van CC de Pas vanaf 20.00 uur. Dit op verzoek van het KBO-bestuur.

Hans heeft hiervoor mooie dansmuziek opgenomen o.a.van Guus Meeuwis, Rob de Nijs, Robert Long en de Beatles.
Op deze muziek kunnen de volgende dansen gedanst worden: quickstep, Engelse en Weense wals, tango, cha cha cha, rumba en jive. Zij geven geen dansles maar zullen, als er daar belangstelling voor is, eenvoudige danspassen voordoen en aanleren.

Het is de bedoeling om tweewekelijks op vrijdagavond (op de oneven weken) deze mogelijkheid aan te bieden. Alleen over 14 dagen is het Carnaval en kan de KBO niet beschikken over de Missezaal. Dus de volgende dansavond staat gepland op 3 maart.

Nu vrijdag, 3 februari 2023, is iedereen die graag danst om 20.00 uur welkom in de Missezaal van CC de Pas.
Onze leden mogen gratis binnen. Introducés vragen wij € 5,00 p.p..

Wij hopen dat velen dit een gezellig initiatief vinden en dus naar deze dansavonden zullen komen. Mieke en Hans wensen wij veel succes.

Bestuur KBO Heesch