2 november 2023

Handige app’s op je smartphone

Handige app’s op je smartphone, haal er meer uit!

 

Nistelrode – Ben je in het bezit van een smartphone, dan gebruik je vast en zeker de standaard apps zoals WhatsApp. Maar wist je dat er nog heel veel andere handige programma’s zijn? Hoe gebruik je die en wat kun je ermee doen?

Tijdens de informatiebijeenkomst op woensdag 15 november 2023 van 10.00-12.00 uur in Nesterlé leggen de mensen van de helpdesk KBO Nistelrode uit wat de mogelijkheden allemaal zijn.

 

De meesten kennen wel het gebruik van WhatsApp, maar binnen dat programma zijn er nog veel extra mogelijkheden die onbekend zijn. En zo zijn er nog veel meer handige apps die heel handig zijn in het dagelijks leven. Ad van den Tillart geeft eerst algemene uitleg voor zowel iOs (Apple) en Android telefoons. Voor de praktische uitleg splitsen we de groep in de verschillende besturingsapparaten.

 

Helpdesk KBO
De helpdesk van KBO Nistelrode helpt mensen op digitaal gebied met o.a. vragen over tablet en mobiele telefoon. Voor de vragen over apps die niet beantwoord kunnen worden tijdens de bijeenkomst biedt de helpdesk hulp op afspraak na deze informatiebijeenkomst.

 

IDO

Het Informatiepunt Digitale Overheid van de Bibliotheek krijgt ook vragen over verschillende app’s op de telefoon. Bijvoorbeeld voor aanvragen van overheidszaken of andere instanties. Vandaar dat een medewerker van de Bibliotheek ook aanwezig is tijdens deze informatiebijeenkomst.

 

Gratis toegang

Je bent welkom in het Nesterle gebouw voor deze informatiebijeenkomst op 15 november van 10-12 uur. Toegang is gratis en voor een kopje koffie of thee wordt door ons gezorgd.