28 maart 2024

Dagtocht Dinercruise 16 september

Dagtocht DINERCRUISE 16 september 2024.

De KBO reiscommissie en reisorganisatie BTR kunnen u dit jaar weer een gezellige boottocht aanbieden en wel op 16 september aanstaande.

Het vertrek is in Heesch bij de Pas om 9.30 uur. Met de touringcar wordt er naar Kerkdriel gereden waar ingescheept wordt op partyschip de Columbus. Nadat de trossen los zijn krijgt iedereen koffie/thee met appelgebak aangeboden.
De mooie vaarroute gaat via pittoreske plekjes richting Woudrichem en in de middag wordt een heerlijk 3 gangen diner geserveerd.
In het vestingstadje Heusden, waar de Columbus aanmeert, is de mogelijkheid het centrum te bezoeken. Na terugkeer op de boot wordt nog een borrelhapje gepresenteerd, waarna de boot verder vaart en in Woudrichem afmeert.

Met de touringcar wordt iedereen teruggebracht naar de Pas in Heesch.
De kosten van deze dagtocht bedragen €72,50 p.p. + administratiekosten. Graag verzoeken wij u bij aanmelding door te geven of er een rollator meegaat en of er dieetwensen zijn, uiteraard onder vermelding van volledige naam, telefoonnummer en e-mailadres. Uiterste aanmelddatum 1 september 2024.

Aanmelden kan via:dagtochten@kboheesch.nl
Later krijgt u per e-mail bericht over de wijze van betalen