28 maart 2024

Kerstreis Engeland 21 t/m 25 nov

NIEUW: EEN SFEERVOLLE KERSTREIS NAAR ENGELAND.

Namens de reiscommissie KBO en reisorganisatie BTR willen we inventariseren of er animo is om dit jaar een kerstreis te maken naar Engeland-Londen van donderdag 21 tot en met maandag 25 november. Tijdens deze reis kunt u genieten van de sfeervolle kerstambiance in Londen.

Het programma is als volgt:
Dag 1: Heenreis naar Londen met een touringcar en per ferry de oversteek naar Dover. Vandaar uit reizen we verder naar Rochester waar het diner en de overnachting is.
Dag 2: De reis wordt na het ontbijt vervolgd naar het in kerstsfeer verkerende Londen. Hier maken we allereerst een sightseeing tour, waarna er vrije tijd is. En een lichtjestour in de avond. De dag eindigt in uw hotel voor een diner en overnachting.
Dag 3: We bezoeken deze dag Londen Kerstmarkten en Hyde Park. Na het ontbijt vertrek naar Greenwich waar ook een kerstmarkt te bezichtigen is die op de Werelderfgoedlijst staat. Na de lunch wordt Hyde Park bezocht of is er een optie een musical te bezoeken. Hierna een diner en overnachting in het hotel.
Dag 4: Bezoek aan Canterbury, een stad met een prachtig historisch centrum en kathedraal, die eveneens op de Werelderfgoedlijst staat. Na een mooie route door het graafschap Kent rijdt de chauffeur u weer terug naar het hotel voor diner en overnachting.
Dag 5: Terugreis naar Nederland met de ferry naar Calais waarna het afscheidsdiner in Nederland plaatsvindt en u weer naar de opstapplaats wordt teruggebracht. En terug kan kijken naar een mooie reis!

Kosten € 525 p.p. + administratiekosten.
Toeslag €80 voor een 1 persoonskamer
Verzorging halfpension

Niet inbegrepen entreegelden, reis- en annuleringsverzekering.

Heb je interesse in deze reis? Laat het weten door een e-mail te sturen naar reizen@kboheesch.nl