15 mei 2024

Burgemeester bij KBO Heesch

Burgemeester op bezoek in de Pas bij de KBO

A.s. vrijdag 17 mei sluit de ‘nieuwe’ burgemeester zijn Tour de Bernheze af in Heesch. Hij heeft inmiddels alle andere kernen van Heesch bezocht en daar kennis gemaakt met verenigingen en ondernemers. Als laatste is Heesch aan de beurt. Vrijdagmiddag presenteert KBO Heesch zich samen met de Pas en Samen Heesch. Het bestuur van KBO Heesch hecht waarde aan goede contacten met de plaatselijke overheid en in dat plaatje past de kennismaking met onze burgemeester. Het nieuwe is er voor hem een beetje af, want zijn eerste 100 dagen zijn voorbij. Het bestuur van KBO Heesch hoopt nog iets nieuws toe te voegen aan alle indrukken die burgemeester de Man in de eerste maanden heeft opgedaan.

Bij de ontmoeting zal het bestuur laten zien wat er allemaal gebeurt binnen KBO Heesch. Er zijn op vrijdagmiddag geen activiteiten om te laten zien, maar we hebben een aardig overzichtsfilmpje van activiteiten. Verder zal het bestuur in ieder geval uitspreken wat het verwacht van de gemeente in het algemeen en van de burgemeester in het bijzonder. Omgekeerd zijn we ook nieuwsgierig naar wat de burgemeester van ons zou kunnen verwachten.