BILJARTEN

Biljarten is een sport die bij de KBO intensief wordt beoefend. Dat is te zien aan het aantal spelers die regelmatig actief zijn op vijf tafels in zaal D’n Herd. De biljartclub telt ongeveer 45 leden. Er wordt gespeeld op dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur. Als de gelegenheid zich voordoet is men ook buiten die tijden actief.

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Elk nieuw lid begint met vrij biljarten en kan meedoen met de interne competitie voor het clubkampioenschap. Tevens wordt er met 5 teams van 4 spelers én 5 reserves meegespeeld in de regiokampioenschap. Die regio bestaat uit Geffen, Heesch, Nistelrode, Vorstenbosch, Uden en Heeswijk Dinther. U ziet dat er stevig wordt gespeeld en dat maakt de sport nóg interessanter. De teams spelen twee keer per jaar tegen elkaar, een keer uit en thuis. Er wordt een roulatiesysteem gehanteerd zodat ook de reserves aan bod komen.

Kom eens een kijkje nemen op één van de bovengenoemde speeltijden en laat u zich dan uitgebreid informeren door kartrekker Jan Wassenaar.

Voor inlichtingen telefoon 0412-451894 of e-mail biljarten@kboheesch.nl

Klik op de foto voor de uitslagen regiocompetitie

BiljartPoint – website-instructie

 

Biljartfilm KBO Heesch, Klik op de foto