Inzenden kopij voor de nieuwsbrief

Via dit formulier kun je kopij insturen voor publicatie in de nieuwsbrief. De nieuwsbrief wordt iedere maand, rond de 15e uitgebracht. Zorg er voor dat je bericht voor de 13e wordt ingezonden.

Hartelijk dank!!

Geef hier aan welk artikel u wilt plaatsen in de nieuwsbrief. Voeg altijd een foto toe. Deze foto moet van goede kwaliteit zijn, zowel technisch als artistiek. De grootte van de foto is minimaal 1,5 Mb. Dit is voor elk artikel verplicht. Zorg dat het artikel uiterlijk de 13e dag van de maand ingezonden is. Afhankelijk van de grootte en de lengte van het artikel wordt dit artikel verkort weergegeven in de nieuwsbrief en het volledig artikel geplaatst op de website. De lezer gaat dan met een link naar de website om het volledige artikel in te zien.
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, gif, jpg, jpeg, .
    Voeg hier twee bestanden toe. Het artikel met de tekst in een Word bestand. Voeg in dit artikel geen foto's toe. Geef eventueel in het artikel de plaats aan waar een foto/figuur moet staan. Voeg als tweede de hoofdfoto toe die het artikel kenmerkt. Deze foto moet minimaal 1,5 Mb groot zijn en ook van goede kwaliteit zijn, zowel technisch als artistiek.