Wilt u contact opnemen met bestuur?  Klik hier

Personalia bestuur KBO Afdeling Heesch

Dagelijks bestuur

Dhr Piet Ceelen

Voorzitter 

Tel: 0412 454053   

Contact Voorzitter

 

Mvr Wil van Vugt

Secretaris

Tel.: 06 8660 2279

Contact secretaris

  

Dhr Ben Krooshoop

Penningmeester

Tel.: 06 5167 6777

Contact Penningmeester

Bestuursleden

Dhr Wil van Oorsouw

Activiteiten    

Tel: 06 5528 1255

Contact Activiteiten

 

 

 

 

 

Contact Evenementen

Mvr Mariet Jaspers

Algemene zaken

Tel.: 06 1142 5920

Contact Algemene Zaken

Dhr Jack de Groot

Communicatie

Tel.: 06 5376 9369

Contact Communicatie

Nog geen inhoud toe gevoegd. Klik op om te starten.

 

Zorg en Welzijn

 

Contact Zorg en Welzijn

Piet Ceelen, voorzitter

Geboren en getogen in Heesch, na 1 jaar secretaris te zijn geweest sinds 2017 voorzitter. Jarenlange ervaring in het Heesche verenigingsleven bij de Meule, De Heesche Schaak Vereniging en bij Handbalvereniging DOS ’80. In mijn werkzaam leven heb ik voornamelijk als facilitair manager gewerkt in zorg en onderwijs. De komende jaren hoop ik, samen met jullie, KBO Heesch te begeleiden in het veranderingstraject naar een vereniging van Heesche senioren.

*

*

*

*

*

*

 

 

 

Secretaris Wil van Vugt

Al een aantal jaren kom ik in Heesch. De schoonfamilie’s van mijn dochters wonen daar.

Maar laat ik me even voorstellen, want er zijn niet zo veel Heeschenaren die mij kennen.
Ik ben Wil van Vugt, inmiddels een 70-plussen. Geboren en getogen in Den Bosch. Ik ben het tweede kind van de zes. Ik ben er opgegroeid en heb er tot mijn 21ste ook gewoond en mijn opleiding dan ook in Den Bosch gevolgd. In eerste instantie ben ik kleuterleidster geworden. In dat beroep heb ik ook vele jaren met plezier mogen werken.
Toen we besloten om kinderen te krijgen ben ik gestopt met werken. We hebben twee meisjes gekregen. Schatten van kinderen, ze zijn inmiddels volwassen en is mijn gezin uitgebreid met 2 schoonzoons en 3 kleindochters.
Nadat de kinderen naar school gingen was het een hele verandering. Ik was alleen thuis. Minder leuk, maar daar kon ik wel iets mee. Ik ben gaan invallen op scholen. Eerst in Oss, later vooral in Den Bosch. Daardoor kreeg ik ook de gelegenheid om zelf weer naar school te gaan. Mezelf te ontwikkelen en daarmee anderen helpen. Ik ben remedial teacher geworden.
Het onderwijs werd op de schop genomen en daar uit vloeide voort dat ik weer mocht bijscholen. Uiteindelijk heeft dat geresulteerd in dat ik docent werd op het VMBO in Den Bosch^: aan de Bossche Vakschool. Daar heb ik gewerkt tot mijn pensioen.

Ik woon nu nog in Oss, maar wil heel graag in Heesch komen wonen. Gelukkig gaat dat lukken en mag ik, als er niets tegen zit, eind volgend jaar naar Heesch verhuizen.

Om meerdere mensen te leren kennen ben ik lid geworden van de KBO in Heesch. Op donderdagmorgen loop ik met een wisselend groep mensen zo’n anderhalf uur rond in Bernheze. Ik leer de omgeving goed kennen. Een prima gelegenheid om me straks meteen ‘thuis’ te voelen.

Momenteel heb ik ja gezegd tegen het bestuur van KBO Heesch om het secretariaat te bemannen/ bevrouwen. Het is nog maar kort, maar ik heb er zin in.

De Penningmeester Ben Krooshoop

Mijn naam is Ben Krooshoop en ik woon sinds 1978 in Heesch. Verhuisd
naar Heesch omdat ik in mei van dat jaar ben begonnen te werken bij de gemeente Heesch. Samen
met mijn toen zwangere vrouw en 2 zoons kregen we een huurwoning toegewezen aan de Verdilaan
108. Daar werd ook mijn 3 e zoon geboren. Zelf ben ik geboren in Haaksbergen. Momenteel woon ik
nog in de Bijlesteel maar rond half 2023 hoop ik te verhuizen naar mijn nieuwe huis aan de Vos-erf
(in plan de Nieuwe Erven) in Heesch.

*

*

*

*

*

*

*

*

 

Mariet Jaspers –van Nistelrooij, bestuurslid algemene zaken

Geboren en getogen in Heesch.  In april 2020 –net na het uitbreken van Corona- heb ik me beschikbaar gesteld om tijdelijk het bestuur te helpen met het secretariaat. Omdat ik me thuis voel en betrokken bij de organisatie van de KBO heb ik het tijdelijk invallen  gecontinueerd en ben ik ondertussen gekozen als bestuurslid algemene zaken.

 Er is nog geen taakomschrijving voor de functie algemene zaken maar ik ga ervan uit dat het nemen van initiatieven, het coördineren en doen uitvoeren van projecten tot mijn taak  behoort.

Een taak die mij wel ligt.

In het verleden heb ik in Heesch aan de wieg gestaan van de oprichting Creatief Heesch, wat later de Eijnderic werd en ben 15 jaar voorzitter geweest van de Katholieke Vrouwen Vereniging Heesch. In mijn werkzame leven was ik ontspanningsmedewerkster bij het GGZ Coudewater in Rosmalen en de laatste 7 jaar administratief medewerkster van het management GGZ Arsis in Oss.

Wil van Oorsouw, bestuurslid, coördinator activiteiten

Ik ben 68 jaar, woon in Heesch, en sinds een aantal jaren met pensioen. Na het afronden van allerlei klussen, die in de loop der jaren waren blijven liggen, begint voor mij nu wat meer tijd
vrij te komen voor andere zaken. Ik ben daarom op zoek naar een vorm van vrijetijdbesteding, waarbij ik dienstbaar kan zijn aan anderen.
Zo begon een aantal weken geleden mijn zoektocht naar een nieuwe, zinvolle vrijetijdsbesteding. Binnen een paar dagen reageerde Piet Ceelen met het verzoek om samen eens een kopje koffie te drinken om te bekijken wat we voor elkaar zouden kunnen betekenen. Afijn, van het een kwam het ander en nu sta ik als Bestuurslid Activiteiten in de “INFO” en mag ik het voorwoord verzorgen.

Laat ik me eerst even voorstellen.
Mijn naam is Wil van Oorsouw, woon al bijna mijn hele leven in Heesch en ik ben opgegroeid in de Wilhelminalaan. Al weer 40 jaar geleden verhuisden mijn vrouw Jacquelien en ik naar de Bijlesteel, waar de wieg heeft gestaan van onze drie dochters. Inmiddels zijn wij opa en oma van 4 prachtige kleinzonen in de leeftijd van 1 tot 6 jaar.
Mijn werkzame leven heeft zich afgespeeld in de aannemerij waar ik me op heb kunnen werken van uitvoerder tot projectmanager. Na een aantal jaren een eigen bedrijf te hebben gehad, ben ik sinds twee jaar met pensioen en is er tijd om nog meer van andere dingen te gaan genieten, met name van onze kleinkinderen. Daarnaast maak ik graag tijd vrij voor mijn hobby’s: tuinieren, koken, fotografie, modelbouw, klussen en reizen.

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe vorm van vrijetijdsbesteding kwam ik er achter, dat er in Heesch zeer veel mogelijkheden zijn om je dienstbaar te kunnen maken aan de samenleving. Ik was op zoek naar een taak met een flinke uitdaging en denk deze te hebben gevonden als

Bestuurslid Activiteiten binnen de KBO in Heesch.

Mijn belangrijkste taken binnen het bestuur bestaan uit het ondersteunen en coördineren van de diverse activiteiten met
hun kartrekkers en vrijwilligers. Daarnaast zal het afstemmen en bewaken van te maken afspraken met De Pas, een onderdeel gaan vormen van mijn werkzaamheden. Periodiek overleg met mijn medebestuursleden, kartrekkers en andere groeperingen zal er zeker voor gaan zorgen dat er een wij-gevoel bij mij gaat ontstaan. “KBO” zal een nieuw begrip en diepere betekenis in mijn verdere leven gaan krijgen, verwacht ik.
Kartrekkers en vrijwilligers zijn het cement van de KBO, heb ik gelezen. Daar ben ik het roerend mee eens. Daarom zal ik vanuit deze functie het contact met de kartrekkers en overige vrijwilligers gaan stimuleren en uitbouwen om te komen tot inspirerende activiteiten voor de leden van de KBO. Daar wil ik voor gaan, dat is wat mij drijft.

Met vriendelijke groet,
Wil van Oorsouw

 

 

 


Jack de Groot – communicatie

Brabander van geboorte (Tilburg) en na vele omzwervingen in Heesch beland. Gestudeerd in Amsterdam (theologie en pedagogiek), daar de liefde van mijn leven gevonden (alweer ruim 45 jaar gelukkig getrouwd) en mijn eerste baan als pastoraal werker in een parochie in ‘de Pijp’ en Rivierenbuurt. Verhuisd naar Hoofddorp, daar vader geworden van 3 dochters en later ook pastoraal opbouwwerker in de parochie daar. Sinds 1990 werkzaam als geestelijk verzorger in het huidige LUMC en vanaf 2000 geestelijk verzorger en onderzoeker in het Radboudumc in Nijmegen. Kort voor mijn pensioen gepromoveerd in de medische ethiek. Na mijn pensioen in 2015 in Heesch komen wonen. Intussen grootvader van 5 kleinkinderen verspreid over de driehoek Delft-Amsterdam-Utrecht. In Tilburg en Amsterdam veel vrijwilligerswerk gedaan (Scouting) en in mijn beroepsleven veel vrijwilligers begeleid. In Heesch weer actief in het vrijwilligerswerk sinds corona bij WijHEESCH en in februari 2023 me aangemeld voor het bestuur van de KBO. Ik wil graag een spin in het communicatienetwerk van KBO Heesch worden en een steentje bijdragen aan een goed lopende KBO-afdeling.

Nog geen inhoud toe gevoegd. Klik op om te starten.