Natuurpoorten

Samenwerkingspartners

 

Koepelgepensioneerden

Welkom bij de Koepel Gepensioneerden

De grootste seniorenorganisatie in Nederland, met voor de belangenbehartiging inzetbare deskundigheid op de terreinen pensioenen en inkomen, zorg, welzijn en wonen. Aangesloten zijn ruim 150 organisaties van gepensioneerden en de seniorenorganisaties KBO-Brabant en FASv.Wilt u op de hoogte worden gehouden van de activiteiten en laatste nieuws? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief.

PCOB

KBO werkt samen met PCOB (protestants christelijke ouderen bond)

Nationaal Preventieakkoord

Wij zijn een van de ondertekenaars van het Nationaal Preventieakkoord van staatssecretaris Blokhuis van Volksgezondheid. Met zo’n zeventig maatschappelijke organisaties en bedrijven willen we roken, overgewicht en problematisch alcoholgebruik aanpakken.

ANWB

Wij werken samen in het vervoersproject ANWB AutoMaatje. Bovendien organiseren we samen zomerse wandel- en fietstochten voor onze leden in de Brabantse Natuurpoorten.

Avans Hogeschool

Samen met Avans Academie voor Gezondheidszorg starten we in 2019 met Onze Vitaliteitsweken.

Brandweer

In het project ‘De Ambassadeur‘ leidt de Brandweer onze vrijwillige ouderenadviseurs op tot ambassadeur brandveiligheid, bedoeld voor vrijwilligers die in contact staan met kwetsbare burgers én bij hen ‘achter de voordeur’ komen.